Geniet van uw verblijf bij ons, in het schitterende Ötztal.

Dineke en Mark


Hallo,

Wij, Mark en Dineke, hebben altijd al de droom gehad om in de bergen te wonen. In 2015 was het dan eindelijk zover met als bestemming: Oostenrijk. Samen met onze twee zonen zijn we geëmigreerd naar de prachtige regio Tirol. Dé regio waar de combinatie tussen natuur, sport en rust perfect is! We zien onze jongens hier graag opgroeien te midden van alle mogelijkheden die deze omgeving te bieden heeft. 

Sinds de emigratie in 2015 zijn we goed geïntegreerd in het dorp. De jongens doen het fantastisch hier en wij hebben beiden onze plek in de samenleving gevonden.
In 2017 kregen we de mogelijkheid een stuk grond te bemachtigen en zijn we aan de slag gegaan met plannen. Na veel uitzoeken en nadenken, hebben we in 2019 de spannende stap gezet: de bouw van ons zelf ontworpen huis.

Het huis is volledig uit hout gemaakt, een zogenaamd "Loghouse". In de natuur te wonen en daarbij ook qua bouwstijl dicht bij de natuur blijven was voor ons heel belangrijk. De sfeer en warmte van het huis is uniek en het daarbij behorende gezonde leefklimaat is voor ons van onschatbare waarde. 

Met respect voor de natuur hebben we ook naar het ecologische aspect gekeken. De firma waar wij het huis hebben laten maken plaatst voor elke gekapte boom twee nieuwe bomen terug, zodat de natuur blijft bestaan en de toekomstige generatie er ook van kan blijven genieten.

Het delen van onze droom met anderen stond voor ons altijd voorop. Gasten ontvangen en dit mooie stukje Oostenrijk met hen delen doen we met alle liefde!


We kunnen u natuurlijk alles vertellen en adviseren over deze schitterende omgeving! Zowel in de zomer als in de winter zijn de mogelijkheden ongekend.


Wij verheugen ons op uw komst!


Op de website vindt u foto’s en tal van mogelijkheden van wat er te doen en te beleven is in de omgeving. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via email en/of telefoon. 

 

 

 

 

 

Openingstijden

Openingstijden

ma-zo  maandag-zondag:   0:00-24:00